Assalamualaikum
Hai sayang2 opah!
Hope korang doing well in this new year!

Still tak terlambat lagi kalau opah nak ucapkan selamat tahun baru 2014. sebab kita still lagi dalam bulan 2.heehehe

2013 was super owesome!
Alot have i've been through that make me a stronger person.
Seriously bila rasa macam nk putus asa.. Allah sentiasa datang kan orang-orang yang bagi semangat kat kita..

Thanks Allah sebab masih beri aku peluang untuk tahun 2014 nie..
Alhamdulillah.
Perlu ker nak buat review 2013?
Tibe2 terasa macam setahun sekali jer entry aku..
Haihhh..
takper2 lepas ni akan opah rajin2 buat entry :)

Too much to tell.. Let's the rest be history..
But upcoming update opah akan bercerita tentang semangat tahun bbaru 2014..
Next entry ::)


I will never stop believe.
Keep holding on!
Believe in Allah..

::SEmoga Allah buka kan hati kita kembali kejalannya::

REACTION 
1 Response
  1. Mia Liana Says:

    lama tak ke sini..

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html